/Nagykereskedelem
Nagykereskedelem2017-10-14T23:33:36+00:00

Nagykereskedelem

Oldalunk és vállalkozásunk a fogyasztók mellett hatékonyan szolgál ki kereskedőket is. Folyamatosan várjuk reform és bio üzletek, delikáteszek, éttermek, webáruházak és különleges üzletek vagy akár gyártók jelentkezését is mind az oldalon található termékekkel mind hozzájuk kapcsolódó kategóriák esetében. A nagykereskedelmi vásárláshoz első lépésként hagyományos regisztráció, majd egyedi aktiváció szükséges a mi oldalunkról is.

Szoros együttműködésünknek és hatékonyságunknak köszönhetően partnereink nagykereskedelmi árain tudjuk értékesíteni a termékeiket. A költségek alacsonyan tartásában fontos szerepe van a webáruházként való működésnek, mivel így az adminisztrációs és fizetési folyamatainkat automatizálni tudjuk. Emellett partnereink beszerzési folyamata az első rendelést követően az újrarendelési lehetőségeknek köszönhetően felgyorsul és leegyszerűsödik.

Nagykereskedelmi hátterünknek köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan tudjuk országosan ellátni partnereink. Nagykereskedelmi webáruházunk egyik fő célja, hogy a különlegességeket és egyedi termékeket igénylő boltok ellátását leegyszerűsítsük, mivel sok esetben komoly problémát jelent a különböző minőségi gyártók felderítése és a tőlük történő árubeszerzés. Emellett segíteni tudjuk kisebb a gyártók fejlődését is beszerzési kapcsolataink, értékesítési csatornáink és logisztikai megoldásaink segítségével.

Termékportfóliónk kialakításakor folyamatosan törekszünk arra, hogy a termékkategóriák esetében több árszinten tudjuk kiszolgálni a legváltozatosabb igényekkel rendelkező vásárlók igényeit. Célunk, hogy mind az alacsonyabb mind a magasabb fizetőképes kereslettel rendelkező vállalkozásoknak megoldásokat tudjunk nyújtani. Ebben segítséget nyújt számunkra alapanyag beszállítói hátterünk és közvetlen kapcsolatunk a fogyasztókkal, mivel így első kézből értesülünk a friss trendekről és igényekről.

Kapcsolat felvétele

Kérjük add meg a kért információkat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.
Kérjük írj a vállalkozásodról, másold be nekünk a facebook és weboldalad, hogy mi is kicsit jobban megismerhessünk.