Ananászkarika

Megbízható forrás
Magas minőségű kandírozási folyamat
Egészségmegőrző hatások

Glutén mentes

Leírás

Bemutatás

Az ananász őshazája Közép-Amerika és Dél-Amerika, de lényegében mindenhol hajlamos az előfordulásra, ahol trópusi éghajlat van, vagy őserdő. A mrkt által forgalmazott ananászkarika származási helye Thaiföld.

Hogy készül az ananászkarika?

Az aszalás művészete: a gyümölcs megmosása, szárítása után az ananászt meghámozzák, karikákra vágják, majd egy felhevített, cukros oldattal leöntik, majd a egészet állni hagyják. Ezt a folyamatot többször is megismétlik.

Az ananász egészségmegőrző tulajdonságairól:

-Halott már a bromelinről? Ez egy enzim, mely talán a legértékesebb összetevője az ananásznak. Szerepet játszik a zsír elégetésében, ezért olyan hasznos fogyókúra idején az ananász.
-Tisztítókúrák elengedhetetlen kelléke, hiszen gyorsítja az emésztést, így a méreganyagok is gyorsabban örülnek a szervezetből.
-Számottevő vitaminforrásként tartják számon, így például a vér savtartalmát is csökkenti, és segít megőrizni a savbázis egyensúlyt.

További információk

Összetevők

Ananász, cukor, antioxidáns: kén-dioxid

Allergének

Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Származási hely

Thaiföld

Átlagos tápérték

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 335 Kcal / 1402 Kj
Zsír: 0 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 93 g
Amelyből cukrok: 77 g
Rost: 2 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ananászkarika” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..