/, Magvak, Nuts & Berries, Snackek/Földimogyoró – Pörkölt

Földimogyoró – Pörkölt

Magas E-Vitamin tartalom
Közkedvelt vendégváró
Abbahagyhatatlan snack

Glutén mentes

Kategóriák: , , ,

Leírás

Miért jó?

A pörkölt földimogyoró alapja, a natúr földimogyoró Dél-Amerikából származik. Hasznos tápanyagokban (mint az E, C és B-komplex vitaminok, illetve különböző ásványi anyagok) és antioxidánsokban is gazdag. Ezeknek köszönhetően rendszeres fogyasztása pontosan milyen módokon is tesz jót szervezetünknek? Például:

-Jót tesz a szív- és érrendszerünknek.
-Nagy mennyiségű rosttartalma elősegíti az emésztésünket.

A natúr, egész mogyorószemekről először eltávolítjuk a héjat, majd pörkölés útján nyerik el végleges ízvilágukat. Érdekes, hogy a termék pörkölése jótékony hatással van a termékre, hiszen ásványi anyag tartama csökken, ugyanakkor jelentősen csökken a nyers termékre jellemző kevésbé egészséges gombák mértéke is, ami igen pozitív.

Kínálatunkban a földimogyorót krém formájában, illetve sós és édes verzióban is megtalálja. Ez utóbbi, a bajor földimogyoró édes, ugyanis pörkölés utána  mogyorót egy finom cukormázzal, majd fahéjjal vonjuk be. Ezt a kitűnő termékünket megtalálhatjátok ITT.

A pörkölt verzió egészségügyileg azért bölcsebb választás a sós, vagy cukrozott formáin felül, mert utóbbi kettő nagy mennyiségű fogyasztása magas vérnyomáshoz, megromlott máj és emésztőrendszeri panaszokhoz vezethet.

További információk

Összetevők

Földimogyoró, napraforgóolaj

Allergének

Földimogyoró. Nyomokban dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

Argentína

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 515 Kcal / 2154 Kj
Zsír: 37,3 g
Amelyből telített zsírsavak: 7 g
Szénhidrát: 17 g
Amelyből cukrok: 4 g
Rost: 12 g
Fehérje: 28,5 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Földimogyoró – Pörkölt” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..