Málna – Liofilizált

Cukormentes
Tartósítószer mentes
Glutén mentes

Leírás

A málnáról

A liofilizált málna a gyorsfagyasztási eljárásnak köszönhetően rendelkezik az eredeti gyümölcs összes egészségmegőrző hatásával. Ezek a teljesség igénye nélkül:

-Magas C-vitamin és antioxidáns tartalom, ami (főleg így a téli hónapok előtt) nagy segítség az immunrendszer felturbózásához.
-Pektin is található benne, ami az emésztésjavító folyamatok egyik nagy támogatója.
-A liofilizált málna A-vitamin tartalmának köszönhetően még az éleslátást is segít megőrizni.
-Kitűnő vértisztító hatás.

A liofilizálásról

A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a málnában megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

További információk

Összetevők

Málna

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 214 Kcal / 900 Kj
Zsír: 1,9 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 30,1 g
Amelyből cukrok: 30,1 g
Rost: 29,3 g
Fehérje 8,1 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Málna – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..