/, Magvak, Nuts & Berries/Mandula – héjas, nagy szemű

Mandula – héjas, nagy szemű

Nagyobb szemméret
Fényes, tiszta felület
Krémesebb, lágyabb ízvilág
Natúran fogyasztáshoz tökéletes

Különlegesség
Glutén mentes

Kategóriák: , ,

Leírás

Miért jó a héjas mandula?

A héjas mandula az Egyesült Államokból érkezik hozzánk. A Kaliforniából érkező fajta esetében 3 főbb ismérv alapján lehet megkülönböztetni a termékeket. Számít a mandula fajtája (pl. Nonpareil, Monterey, Carmel, Butte, Frizt, Padre, Aldrich, Wood Colony, Price, Sonora),  mérete (18/20-40/50)  és osztálya. A szemek osztályozása nyolc tényező alapján történik. Számít a szemek szabályosságra, karcolások és sérülések, a dupla szemek aránya, idegen anyagok, por, törött darabok, egyéb sérülések és komolyan sérült szemek aránya.

Natúr héjas mandulánk az egyik legkiválóbb minőségű osztályból való. Fényes felületű, ép, válogatott szemek jellemzik, melyek a megszokottnál krémesebb, lágyabb ízvilágot képviselnek.   Gazdag B- és E-vitaminban, valamint jelentős vasat, kalciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Kiváló alapanyaga lehet a házi készítésű marcipánnak, mandulavajnak, de önmagában is ízletes csemege. Néhány egészséges tulajdonsága:

-Kiváló E-vitamin forrás, ami segít az öregedési folyamatok gátlásában.
-Káliumban és foszforban is gazdag, ami elengedhetetlen a csonterősítéshez.
-Telítetlen zsírsavakban gazdag, így csökkenti a káros koleszterinszintet.

A hántolt verziót megtalálhatják ITT.

További információk

Összetevők

Mandula

Allergének

Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

USA

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 628 Kcal / 2593 Kj
Zsír: 56 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,5 g
Szénhidrát: 4 g
Amelyből cukrok: 4 g
Rost: 12 g
Fehérje 21 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mandula – héjas, nagy szemű” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..