/, Tejcsokoládés, Nobilis/Manduladrazsé – Kakaós

Manduladrazsé – Kakaós

Minőség fölötti kakaópor felhasználásával
Nagyszerű ízharmónia
Magyar minőség

Különlegesség
Csokoládés

Kategóriák: , ,

Leírás

A forró kakaót csak télen esik jól fogyasztani…

…bezzeg a kakaós manduladrazsé! Ez a magyar kézműves műhelyekből érkező édesség csoda évtizedes kutatások után nyerte el ezt a visszautasíthatatlan külsőt és ízvilágot. A mandulát először tejcsokoládéban, majd finomra őrölt kakaóban forgatják meg, pont úgy, ahogy szereted!

A kakaós manduladrazsé “testvérei”

Ha kipróbálnád a többi ízvilágot is, ne habozz! A mrkt Webáruházban rendelhetsz KARAMELLÁS, vagy FEHÉRCSOKIS-KÓKUSZOS manduladrazsét is. És miért ne tennéd?

 

A mandula jótékony hatásairól

-A mandula (a legtöbb magféléhez hasonlóan) olajos, és tele van telítetlen zsírsavakkal, melyek segítenek csökkenteni a káros koleszterinszintet.
-Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét.

További információk

Összetevők

Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma) pörkölt mandulabél, kakaópor.

Allergének

Szója, laktóz, diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely

Magyarország

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 591 Kcal / 2458 kJ
Zsír: 41 g
Amelyből telített zsírsavak: 17 g
Szénhidrát: 44 g
Amelyből cukrok: 40 g
Rost: 5 g
Fehérje 9 g
Só: 0.1 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Manduladrazsé – Kakaós” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..