Őszibarack – Liofilizált

Habos állag
Intenzív, édes, barack íz
Liofilizált gyümölcsöknél nedvesebb, puhább

Cukormentes
Tartósítószer mentes
Glutén mentes

Leírás

Miért jó a liofilizált őszibarack?

A liofilizált őszibarack üdítő, frissítő hatású, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően jó hatással van a szívre és az érrendszerre, csökkenti a vérnyomást, B-vitamin tartalma pedig bőr- és hajszépítő hatású. Magas rosttartalma elősegíti az emésztést. A liofilizált barack kitűnő hozzávalója lehet süteményeknek, müzlinek, vagy a reggeli zabkásának. Nyáron fagylaltkehelybe téve is igen ízletes. A liofilizálás előnye, hogy a friss gyümölcs ásványianyag- és vitamintartamát a fagyasztva szárított gyümölcs szinte érintetlenül megőrzi. Az őszibarack előnyeiről ide kattintva találhat további információkat.

A liofilizálásról

A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás érintetlenül hagyja a gyümölcsben megtalálható vitaminokat, tápanyagokat és ásványanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

További információk

Összetevők

Őszibarack

Származási hely

Németország

Allergének

Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.

Tápanyag információ

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 325 Kcal / 1360 Kj
Zsír: 0,84 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,08 g
Szénhidrát: 67,9 g
Amelyből cukrok: 61,06 g
Rost: 14,66 g
Fehérje 5,8 g
Só: 0 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszibarack – Liofilizált” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..