Legkülönlegesebb gyümölcseink

A liofilizált gyümölcsök különleges eljárással készülnek. A szárítva fagyasztás, más néven liofilizálás egy olyan eljárás, melyben először megfagyasztják a gyümölcsöt, majd vákum előidézésével kiszakítják a vízmolekulákat a jégkristályokból. A fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb eljárás, így érintetlenül hagyja a gyümölcsökben megtalálható vitaminokat és tápanyagokat, így az megőrzi a gyümölcs eredeti hatásait. Ugyanakkor érdemes odafigyelni a szállításra és a csomagolásra, mert a liofilizálás miatt a termék a nedvességre és a párára igen érzékennyé válik. A csomagolás légmentesen történő visszazárása kiemelten fontos feladat fogyasztás után!

  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek
  • Cukormentes
    Tartósítószer mentes
    Glutén mentes
    Részletek