A világ legnehezebb kérdései: Mit főzzek ma? Mit kérsz vacsorára? Ma mit együnk? És a világ legfájdalmasabb válaszai: Most nincs hozzá kedvem. Azt múltkor ettünk. Nagyon sokáig tart megcsinálni.
Most pedig képzeld el, hogy gluténérzékeny vagy, és ezek a kérdések, válaszok kétszer annyira nehezek és fájdalmasak! Persze a Pasta Natura gluténmentes, különleges tésztáival egy kicsit egyszerűbb a történet. Egy ízletes, finom tésztaételt pillanatok alatt elkészíthetsz, és gluténérzékenyként sem kell attól félned, hogy a tészta már megint fűrészpor ízű lesz. Az pedig, hogy ezt a már sokszor kipróbált ételt most szarvasgombás tésztából fogod elkészíteni, felteszi a pontot az i-re! Íme a recept:
Ha felforrt, adjunk hozzá sót és tegyük bele a gluténmentes, szarvasgombás tésztát. Néha keverjük meg, és főzzük a főzési idő végéig, azaz körülbelül 9-10 percig.
Közben felhevített olajon pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a felszeletelt gombát és pirítsuk tovább.
Adjuk hozzá a bébispenótot, majd amikor összeesett a spenót, öntsük rá a tejszínt.
Sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt főzzük össze a szószt.
Szedjük bele a megfőtt tésztát és forgassuk össze alaposan a szósszal.
A világ legnehezebb kérdései: Mit főzzek ma? Mit kérsz vacsorára? Ma mit együnk? És a világ legfájdalmasabb válaszai: Most nincs hozzá kedvem. Azt múltkor ettünk. Nagyon sokáig tart megcsinálni.
Most pedig képzeld el, hogy gluténérzékeny vagy, és ezek a kérdések, válaszok kétszer annyira nehezek és fájdalmasak! Persze aPasta Natura gluténmentes, különleges tésztáivalegy kicsit egyszerűbb a történet. Egy ízletes, finom tésztaételt pillanatok alatt elkészíthetsz, és gluténérzékenyként sem kell attól félned, hogy a tészta már megint fűrészpor ízű lesz. Az pedig, hogy ezt a már sokszor kipróbált ételt most szarvasgombás tésztából fogod elkészíteni, felteszi a pontot az i-re! Íme a recept:
Ha felforrt, adjunk hozzá sót és tegyük bele a gluténmentes, szarvasgombás tésztát. Néha keverjük meg, és főzzük a főzési idő végéig, azaz körülbelül 9-10 percig.
Közben felhevített olajon pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a felszeletelt gombát és pirítsuk tovább.
Adjuk hozzá a bébispenótot, majd amikor összeesett a spenót, öntsük rá a tejszínt.
Sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt főzzük össze a szószt.
Szedjük bele a megfőtt tésztát és forgassuk össze alaposan a szósszal.