A kesudió apríték vagy kesudió töret kíváló alapanyag lehet, ha nem egészben szeretnél kesudiót nassolni. Készíthető belőle 100%-os kesudióvaj (egy kicsit 150-160 fokos sütőben javasoljuk a pörkölését, hogy finomabb legyen...
A kesudiót senkinek nem kell bemutatni. Az általunk forgalmazott natúr kesudió jellemzően Vietnámból érkezik, fehér színű, nagyobb szemméretű. A kesudiónak számtalan felhasználási módja lehet, krémek és bármiféle sütött dologhoz (pl....
Diákcsemege ropogós magvakból és friss aszalt gyümölcsökbőlA diákcsemege egy mindenki által jól ismert finomság. A mix alapját szárazon pörkölt földimogyoró és több féle mazsola alkotja, azonban bőven találkozhatsz még benne kesudióval, áfonyával,...
Az emirátusokból érkező datolya paszta egy különleges, filteres szűrésen esik át, így szinte tökéletesen mentes a magoktól és magtöretektől, illetve az iráni olcsóbb pasztáknál sokkal simább, krémesebb és lágyabb az...
A kesudió aprítékhoz nagyon hasonló termék, önmagában történő nasizásra ezt sem ajánljuk. Ha önmagában szereted a kesudiót, akkor az egész szeműt válaszd, itt tippeket is találsz a tökéletes elkészítéséről. A fő különbség...
A földimogyoró apríték szárazon pörkölt földimogyoróból készült, melyet jellemzően 2-4mm-es kockákra darabolnak. Főként a mogyoróvaj gyártáshoz és sütemények készítéséhez használják, azonban ropogós állaga miatt szuper zabkása kiegészítő lehet. Összetevők: Földimogyoró Allergének: Földimogyoró....