Ananászos rizses egytálétel, kókusztejszínes szószban Tudjuk, hogy a tejszínnel megbolondított csirke és ananász kombinációját szinte képtelenség megunni. Mi egy kis zöldfűszeres csavarral készítjük. Ezentúl, ha erre az ízre vágynál, elég...
Klasszikus bolognai ragu darált marhahússal Ha az olasz ízvilág a kedvenceid közé tartozik, akkor ezt a paradicsomos szószt neked találtuk ki. A finom illata biztos, hogy az olaszországi nyaralást juttatja...
Nagyon enyhén csípős vegán ebéd vagy vacsora Ez lesz a te üveged, ha laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségeket kívánsz nagyon enyhén csípős, paradicsomos mártással. Az energiában gazdag vörösbab, csicseriborsó...
Angol reggeli inspirálta babragu A babos, angol reggeli ihlette egytálételt magyarosra formáltuk: a tarkabab és a zöldségek mellé hagyományosan füstölt tarját daráltunk, majd pirítottunk. Ettől egyszerűen mennyei finom ez az...
Gyermekkorodat idéző székelykáposzta Ha egy tipikus magyar fogást ennél ebédre vagy vacsorára, akkor ezt az ételt imádni fogod. A klasszikus recepten azonban csavartunk egyet és a reform konyha jegyében pulykahússal...