A kesudió apríték vagy kesudió töret kíváló alapanyag lehet, ha nem egészben szeretnél kesudiót nassolni. Készíthető belőle 100%-os kesudióvaj (egy kicsit 150-160 fokos sütőben javasoljuk a pörkölését, hogy finomabb legyen...
A kesudiót senkinek nem kell bemutatni. Az általunk forgalmazott natúr kesudió jellemzően Vietnámból érkezik, fehér színű, nagyobb szemméretű. A kesudiónak számtalan felhasználási módja lehet, krémek és bármiféle sütött dologhoz (pl....
Diákcsemege ropogós magvakból és friss aszalt gyümölcsökbőlA diákcsemege egy mindenki által jól ismert finomság. A mix alapját szárazon pörkölt földimogyoró és több féle mazsola alkotja, azonban bőven találkozhatsz még benne kesudióval, áfonyával,...
A mandula a földimogyoró és a kesudió mellett a legnépszerűbb dióféle.Az általunk forgalmazott finomság a világ legnagyobb termőhelyéről, Kaliforniából érkezik hozzánk. A különleges fajta édeskés ízvilágú, roppanós, világos felületű....
A kesudió aprítékhoz nagyon hasonló termék, önmagában történő nasizásra ezt sem ajánljuk. Ha önmagában szereted a kesudiót, akkor az egész szeműt válaszd, itt tippeket is találsz a tökéletes elkészítéséről. A fő különbség...
A paradió avagy brazil dió kiváló szelén forrás, amely ásványi anyag fontos az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Mennyi brazil diót érdemes enni, hogy a megfelelő hatást elérjük? Az ajánlott...