Hatóanyag-tartalom egy kapszulában: 5 milliárd élő organizmust biztosít: Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus rhamnosus; Lactobacillus casei baktériumok hozzájárulásával. Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula, naponta 2-4 alkalommalFogyasztása két éves kor felett javasolt. Összetevők:...
Az egyik legismertebb aszalt gyümölcs, amely nádcukor helyett almalé segítségével van édesítve. Ízét tekintve kicsit savanykásabb mint a "hagyományos" boltban kapható változat. Összetevők Összetevők: Áfonya, almasűrítmény, napraforgóolaj Allergének Nyomokban...
A kék áfonyára sokan fekete áfonyaként hivatkoznak, ugyanakkor két különböző gyümölcsről beszélünk. A kék áfonya édes, jellegzetes ízvilágú, míg a fekete áfonyát jellemzően teákba használják szárított vagy liofilizált formában. Allergének:...
A Szatmár megyében kézzel szedett almát apró 6x6 mm-es kockákra felaprítják, majd kíméletesen aszalják, így elérve a finom, jellegzetes savanykás ízvilágot. Az almakocka kíváló alapanyag müzlikhez, zabkásákhoz vagy granolákhoz is, enyhén...